Javno preduzeće šumarstva “Šume Republike Srpske” – Obilježavanje krsne slave u znaku dobrih poslovnih rezultata

0

Sokolac – Krsnu slavu Mitrovdan, na svečani način obilježili su zaposleni u preduzeću “Šume Republike Srpske”. Tim povodom, u prisustvu radnika, rukovodstva ove kompanije, predstavnika Grada Istočno Sarajevo, opštine Sokolac i poslovnih prijatelja, u crkvi “Svetog proroka Ilije” u Sokocu presječen je slavski kolač.

Prisutne je na svečanosti pozdravio jedan od izvršnih direktora u Srpskim šumama Borislav Lazić.

Naš generalni direktor nije mogao da prisustvuje slavskim svečanostima zbog izuzetno važnih obaveza koje je preuzeo ranije. I ta njegova današnja aktivnost je u cilju konsolidacije poslovanja našeg preduzeća, rekao je Lazić.

Predsjednik Sindikata šumarstva, prerade drveta i papira Vlado Pavlović govorio je o naporima rukovodstva i radnika preduzeća “Šume Republike Srpske” da se prevaziđu problemi i ostvare što bolji poslovni rezultati.

Prvi put, nakon dvije godine, naša kompanija bilježi pozitivan rezultat, što je veoma važno za budućnost ovog preduzeća. Traume koje smo preživljavali vjerujem da su iza nas. U narednom periodu moramo nastaviti tripartitni dijalog na nivou Republike Srpske. Nadam se da će se to destiti već u ponedjeljak. Bio se nadvio crni oblak iznad naših glava sa onim famoznim aktima i dokumentima, ali ubijeđen sam da ćemo postići kvalitetan socijalni dijalog i željeni cilj. Sindikat neće biti remetilački faktor, već kao i uvijek, uticati da se brže rješavaju problemi, istakao je Pavlović.

Na svečanosti u Direkciji Šuma Republike Srpske govorio je načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica, koji je, čestitajući veliki praznik i krsnu slavu, posebno naglasio dobru saradnju lokalne vlasti i JP “Šume Republike Srpske” i izrazio uvjerenje da će sjedište ove komapnije ostati u Sokocu.

(www.palelive.com / www.opstinasokolac.net)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments