Javni poziv za zakup kućica na zimskoj manifestaciji

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Manifestacija turističko-zabavnog karaktera „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“ biće održana od 20. decembra do 14. januara, a raspisan je i javni poziv za zakup drvenih kućica za vrijeme manifestacije.

Cilj manifestacije, koja će biti održana na trgu ispred sportske dvorane koja je u izgradnji u ovoj lokalnoj zajednici, jeste promovisanje turističkih, ugostiteljskih, kulturnih i zabavnih potencijala opštine Istočno Novo Sarajevo i namijenjena je svim građanima, objavljeno je na zvaničnoj stranici opštine.

„Opština ovim putem poziva sve zainteresovane izlagače da se nadmeću za zakup drvenih kućica u kojima će tokom trajanja manifestacije `Zima u Istočnom Novom Sarajevu` vršiti promociju i prodaju proizvoda. Zakup drvenih kućica je besplatan“, podsjetili su iz opštinske uprave.

Pravo učešća imaju svi privredni subjekti, udruženja i pojedinci koji se bave proizvodnjom i prodajom hrane, pića, rukotvorina, suvenira, te ostali zainteresovani ponuđači čija se ideja i segment djelovanja uklapaju u manifestaciju.

Zainteresovani izlagači ponude sa opisom djelatnosti i potrebnom dokumentacijom mogu dostaviti putem prijavnog obrasca koji se može preuzeti sa internet stranice opštine.

Iz opštine navode da će prednost imati izlagači koji će da ponude interesantan asortiman i program , a ukupnu ocjenu i procjenu prijava vršiće komisija.

Rok za podnošenje prijava je sedam dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Prijavu sa dokumentima potrebno je dostaviti poštom ili lično u opštinu Istočno Novo Sarajevo, na adresu Ulica Stefana Nemanje broj dva, 71 123 Istočno Novo Sarajevo, sa naznakom „Prijava za zakup kućica tokom manifestacije `Zima u Istočnom Novom Sarajevu`“.

Više informacija zainteresovani mogu da dobiju i putem telefona 057/341-399.

Nepotpune i neblagovremene ponude neće biti razmatrane.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare