Jakić: „Snježna čarolija“ ispunila sva očekivanja

0

Direktor Turističke organizacije opštine Pale Dragan Jakić izjavio je da je jednomjesečna manifestacija „Snježna čarolija“, koja je organizovana u Olimpijskom parku, ispunila sva očekivanja.

Jakić je rekao Srni da je u okviru manifestacije organizovano prvo ekološko klizalište, te postavljene zimske kućice sa različitim sadržajima – od gastro ponude do tradicionalnih suvenira.

„I pored loših vremenskih uslova, manifestacija je okupila nekoliko hiljada klizača i posjetilaca. Klizalište je prije svega služilo najmlađim Paljanima kako bi im raspust učinilo ljepšim i sadržajnijim, kao i stranim turistima koji su na putu do Jahorine ili Ravne planine često svraćali na klizalište“, naveo je Jakić.

On je podsjetio da je manifestacija počela 26. decembra u okviru „Paljanske zime“ s ciljem promovisanje turističkih, zabavnih i drugih potencijala i sadržaja koje nudi opština Pale, kao i privlačenja turista u ovaj grad.

„Potrudili smo se da `Paljansku zimu` dodatno obogatimo i učinimo sadržajnijom. Mislim da smo to i uspjeli sa ovom manifestacijom koja je služila na radost našim sugrađanima i turistima“, kaže Jakić.

Prema njegovim riječima, Turistička organizacija opštine Pale će i u narednom periodu planirati ovakve i slične manifestacije kako bi Pale učinili što poželjnijom turističkom destinacijom, jer imaju mnogo toga da ponude.

„Turizam na Palama može da ide samo uzlaznom putanjom. Manifestacija `Snježna čarolija` ne bi bila moguća bez podrške opštine Pale i načelnika Boška Jugovića“, kaže Jakić.

On je naveo da će sav prihod prikupljen od iznajmljivanja klizaljki biti usmjeren u humanitarne svrhe.

(www/palelive.com/Srna)

 

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare