Jahorinu za vikend posjetilo više od 15 000 gostiju

0

Lijepo vrijeme, idealni uslovi za skijanje i dobra ponuda doveli su proteklog vikenda više od 15 000 gostiju na Jahorinu, rekla je Srni stručni saradnik za marketing i prodaju u Olimpijskom centru Jahorina Zorica Stojanović. Stojanovićeva je istakla da su uslovi za skijanje dosta dobri – trenutna visina sniježnog pokrivača iznosi 65 centimetara, temperatura je minus sedam stepeni Celzijusa, vertikalni transport je u funkciji, osim ski-lifta Skočine dva.

„Očekujemo nove snježne padavine koje bi, svakako, produžile skijašku sezonu i do aprila. Jahorina je već decenijama sinonim za dobro skijanje, pa se nadamo da će oni koji još nisu odlučili gdje će provesti odmor izabrati baš Jahorinu“, rekla je ona.

Prema njenim riječima, i tokom vikenda sistem za vještačko zasnježavanje bio je u funkciji poboljšavajući uslove za skijanje na kritičnim prevojnicama Ogorjlice jedan i Ogorjelice dva.

Ona je podsjetila da je radno vrijeme vertikalnog transporta od 09.00 do 16.00 časova, a dnevna cijena ski-pasa za odrasle je 30 KM, a za djecu do 15 godina 20 KM, dok je poludnevna cijena 20 KM, za djecu 12 KM.

„U dane vikenda najveći problem je nedostatak parking prostora, za šta se što prije mora iznaći rješenje“, naglasila je Stojanovićeva.

Stojanovićeva je ponovila da su od 15. januara snižene cijene smještaja u hotelu „Bistrica“, tako da polupansion košta 65 KM.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments