U dosadašnjem dijelu zimske skijaške sezone na Jahorini je skijalo više od 110.000 skijaša dok je zbilježeni broj prolaza dostigao gotovo 750.000.

Na ovoj olimpijskoj planini trenutna visina sniježnog pokrivača je 110 cm. Ski-staze su sjajno uređene a skijaši i borderi uživaju u kompletnoj ponudi ovog skijaškog centra.

Sve instalacije vertikalnog transporta su u pogonu, uključujući i dva nova lifta, sidro Prača i lift Oštra glava.

Meteorolozi u narednim danima najavljuju pogodne uslove za boravak na planini a smještajni kapaciteti do kraja februara u potpunosti su popunjeni.

Noćno skijanje je dostupno svaki dan u terminu od 18.00 do 21.00 čas, a gosti Jahorine od ove zime imaju priliku uživati i na sankaškoj stazi dužine 600 m.

Sankanje postaje omiljena aktivost mnogobrojnih gostiju Jahorine a dostupno je svaki dan u terminu od 16.00 do 18.00 časova. Ljubitelje bordanja uskoro očekuje sjajna zabava na snoubord parku na ski-stazi Trnovo.

Uz sjajne uslove za skijanje mjesec februar će obilježiti i mnogobrojni događaji.

Sada već tradicionalno Jahorina će biti domaćin „Red bul houm ran“, zanimljivom takmičenju koje će  na stazi Poljice biti održano 25. februara, dok će dan nakon toga uslijediti odlična zabava uz sada već poznati tekvoli turnir, u sportu koji predstavlja kombinaciju odbojke i stonog tenisa.

Ovaj mjesec obilježiće i sjajni nastupi u Olimpijskom baru. U narednim danima goste očekuju nastupi velikih regionalnih zvijezda – Nikole Rokvića, Romane, Peđe Jovanovića, Adila, Nikoline Kovač, Nebojše Vojvodića ali i svima dobro poznati bendovi – OK Bend i Amadeus bend.

(www.palelive.com / OC Jahorina)

Pretplati se
Obavijesti me o
6 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Predivni i prelepi pejzazi na planini Jahorini za sve ljubitelje skijanja i zimskih sportova ko voli da uziva i provodi vreme na snegu. Ja se isto tako osecam kao da sam tamo na Jahorini… uz moj fotokataliticki preciscivac vazduha, koji mi pruza uzivanje kao sto ovi gosti uzivaju i provode vreme na vazduhu, tako i ja u svom domu udisem cist planinski vazduh.

?

Pošto prodajete?

jel pravi pahulje?sitne ili krupne?uzeo bih 1 dole za budvu

Jahorina se svakim danom uništava ovim nebuloznim građevinama.Na planini se stvara grad duhova koji će eventualno raditi 70 dana u godini.Nitko se tu neće zaposliti.Sve te nakaradne zgradurine tu ne pripadaju i uništavaju pravi planinski ugođaj Treba razvijati Pale i Trnovo ,graditi tamo hotel i povezati ih žičarom sa Jahorinom .

Tako bizu a tako daleko.