„Jahorinke“ počele pripreme za novu sezonu

0

Najbolji paljanski ženski sportski klub, odbojkašice „Jahorine“ započele su pripreme za naredno prvenstvo. Trener ekipe profesor Danilo Tadić sa svojim pomoćnikom Đoletom Simovićem izvršio je prozivku igračica 16.09. na terenima Studentskog centra Koran gdje će se i obaviti početne pripreme.

Osnovu ekipe sačinjavaju prošlogodišnje odbojkaške snage: Kapiten Nevena Čvoro, reprezentativka Nadica Slijepčevič, Jelena Rajak, Jovana i Jelena Bakmaz, Veselinka Slijepčević, Mikica Vuković, Jelena Tabaković, Jovana Garić, Milica Čvoro, Jovana Brčkalo, Danijela Gazivoda, Mirjana Govedarica, Milica Cicović i Nina Jugović. U trenažni proces sa prvom ekipom uključene su i perspektivne pionirke Jovana Simović i Nikolina Fuštar. „Jahorinke“ su napustile kapiten i tehničar Ksenija Cicović koja je prešla u redove odbojkašica iz Banja Luke kao i pouzdana Dragana Baranac koja se vratila u matični klub HE na Drini iz Višegrada.

Igračice sa Pala, provjeru pripremljenosti imaće u Baru na kupu „Galeb“ početkom sljedećeg mjeseca i krajem septembra na turniru u Makarskoj. Trener ekipe profesor Danilo Tadić postavio je visoke ciljeve za svoje igračice. Cilj je da odigraju najbolju moguću sezonu do sada i nadmaše prošlogodišnje peto mjesto u Premijer ligi BiH, a i plasman medju šest ekipa ne bi bio neuspjeh za podmlađenu i oslablenu ekipu.

Bez dvojbe prvo ime naše ekipe, reprezentativka Nadica Slijepčević sa puno elana i vjere u svoje saigračice ulazi u narednu sezonu i očekuje dobre razultate. „Jahorinkama“ želimo mnogo sportske sreće i da im se ispune sportske ambicije, a mi obećavavo da ćemo i dalje pratiti njihove razultate.


Vjeruje u svoje saigračice – reprezentativka Nadica Slijepčević

(ČM – www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare