Jahorinke dočekuju “Kulu”, Student na ispitu u Domaljevcu

0

Tokom vikenda paljanski odbojkaški premijerligaši biće u igri za bodove. U sklopu drugog kola odbojkaškog prvenstva BiH naše Jahorinke danas 4. oktobra u “Pekiju” sa početkom u 18.00 h dočekuju sastav “Kule” Gradačac, ulaz je slobodan.

Gošće iz Gradačca su ekipa za respekt, dobro organizovana, sa profesionalnim igračkim kadrom, pojačana od ove sezone i našom Paljankom Nevenom Čvoro, pa im namjenjujemo i ulogu favorita.

Sigurno je jedno, da naše odbojkašice neće na parket izaći sa bijelom zastavom. Tražiće svoju šansu da dobrom igrom, iznenade kvalitetnog rivala. Našim Jahorinkama želimo mnogo sportske sreće u nastojanju da ostvare sportske ambicije.

U ostalim utakmicama 2. kola koje je na rasporedu u subotu 5. oktobra snage će odmjeriti: Slavija – Gacko, Modriča – Jedinstvo, Sloboda Tuzla – Bihać i H/E na Drini – Radnik.

Izvučeni su i parovi odbokaškog Kupa Republike Srpske, a voljom ždrijeba u polufinalnom susretu, 16. oktobra za ulazak u finale naše Jahorinke igraće u Gacku sa domaćim sastavom, dok će odbojkašice Jedinstvo ugostiti ekipu Radnika iz Bijeljine.

Odbojkaši Studenta u 2. kolu elitnog odbojkaškog takmičenja BiH u subotu 5. oktobra u 18 h u Domaljevcu imaju težak ispit, gdje ih očekuje izuzetno neizvijesna utakmica da bi došli do prvih ligaških bodova.

Vjerujemo da naši odbojkaši imaju snage da mogu strpljivom i borbenom igrom iznenaditi favorizovanog domaćina. U ostalim mečevima 2. kola igraju: Modriča – Bosna Kalesija, Jedinstvo – Mladost, Gacko – Kakanj i Radnik – Napredak.

OK Jahorina, OK Student

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji “border” na Palama. Drugi članci sa tagom Čedo Matović.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments