Jahorina spremna za velika takmičenja

0

Zimski Evropski olimpijski festival mladih /EJOF/ bio je značajan za promociju Istočnog Sarajeva, Republike Srpske i BiH, a posebno turističkih potencijala i to je iskorišteno na najboi način, ocijenio je za Srnu direktor Turističke organizacije Istočno Sarajevo Igor Tošić.

“EJOF-om smo pokazali šta nudimo. Organizacija je bila na visokom nivou, takmičari su izuzetno zadovoljni borilištima koja su bila pripremljena za njih. Poslata je jasna slika da su Jahorina i grad Istočno Sarajevo spremni za velika i ozbiljna takmičenja”, naveo je Tošić.

On je istakao da je na EJOF-u učestvovalo 46 zemalja, čime je povećan broj posjetilaca na Jahorini, a to potvrđuje i veliki broj predstavnika medija.

Tošić je naglasio da je komisija Evropskog olimpijskog komiteta dala visoku ocjenu za borilišta na Jahorini i Sportsku dvoranu “Peki”, dok nisu bili tako naklonjeni borilištima na Bjelašnici.

Tošić ističe da to garantuje da će u budućnosti biti ostvaren veći broj dolazaka i noćenja turista na području Istočnog Sarajeva.

On je rekao da će se Turistička organizacija sa cjelokupom ponudom Sarajevsko-romanijske regije predstaviti na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji će biti održan od sutra do nedjelje, 24. februara.

“Koristimo svaku priliku da promovišemo Jahorinu i Ski-centar `Ravna planina`. Bili smo na sajmu u Beču i LJubljani i vlada ogromno interesovanje i turoperatera i pojedinaca kao potencijalnih gostiju”, kaže Tošić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments