Jahorina: Parking ispod „osmica“ (foto)

0

Uslovi za skijanje na Jahorini su idealni i ovog vikenda – vrijeme je sunčano, visina snijega oko 60 centimatara, staze su vrhunski pripremeljene, a u punoj funkciji je kompletan kosi transport.

“Sve to jako je doprinijelo da Olimpijski centar Jahorina već na početku zimske sezone bilježi izuzetnu posjećenost domaćih i stranih turista i gostiju“, izjavio je danas Srni rukovodilac za sport i ski-staze u Olimpijskom centru “Jahorina“ Miro Kalem.

“Zahvaljujući sistemiu za vještačko osnježavanje i pogodnim vremenskim prilikama staze su odlične, ali da ne bi došlo do neželjenih situacija moram pozvati ljubitelje zimskih sportova da maksimalno paze jer su staze veoma brze i na njima je mnogo skijaša i djece“, poručio je Kalem.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/jahorina-12-01-2013/] width=[54] height=[54] title=[Jahorina 12.01.2013.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}
Prema njegovim riječima, Gorska služba spasavanja Jahorina već je imala dosta posla na saniranju posljedica nepoštivanja pravila ski-bontona na planini.
On je potvrdio da je kompletan vertikalni transport na Jahorini u funkciji i da funkcioniše u najboljem redu.

Kalem je izrazio uvjerenje da će mnogobrojni posjetioci olimpijske ljepotice Jahorine, osim u ski-sportovima i igrama na snijegu, sutra uveče sigurno uživati i dobro se provesti u nekom od luksuznih hotela i ugostiteljskih objekata, koji su spremni za svečani doček Pravoslavne nove godine.

Olimpijski centar Jahorina sutra će biti domaćin prodajne promocije domaćih proizvoda pod nazivom “Proizvodi naših planina“, koju će organizovati zajednosa USAID/Sida FARMA projektom, u okviru programa “Ski i fan Jahorina“.

Predviđeno je izlaganje raznih vrsta sira, meda, čajeva, voćnih sokova, džemova, jaja, prirodne kozmetike i drugih proizvoda.
Organizatori su najavili da je za sve posjetioce pripremljena degustacija proizvoda koji će se moći kupiti po promotivnim cijenama, čime stiču pravo učešća u nagradnoj igri.

Nagrade će biti poklon paketi sa proizvodima svih izlagača. Promocija će biti održana u periodu od 9.00 do 15.00 časova na lokalitetu Poljice.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare