Jahorina ovog vikenda očekuje dnevno oko 4.000 gostiju

0

Olimpijski centar /OC/ “Jahorina” ovog vikenda očekuje dnevno oko 4.000 gostiju, kojima će biti obezbijeđeni idealni uslovi za zimske sportove. “Staze su odlično pripremljene, a kompletan vertikalni transport u punoj funkciji”, rekao je Srni rukovodilac za sport i ski-staze u OC “Jahorina” Miro Kalem, dodajući da visina snijega iznosi 180 centimetara, a da je najavljeno sunčano vrijeme.

Prema njegovim riječima, visina utabanog snijega na stazama je 150 centimetara, skijališta su idealno pripremljena, tako da ni izuzetno veliki broj skijaša, bordera i sankaša neće ugroziti kvalitet ski-staza.

On je naveo da je OC “Jahorina” posebnu pažnju posvetio uređenju i uklanjanju snijega sa parking prostora, s ciljem što boljeg prijema gostiju olimpijske ljepotice.

“Potrudili smo se da sve bude u savršenom redu i da našim gostima ponudimo najbolju uslugu i uslove za skijanje i provod. Za bezbjednost skijaša svakodnevno brinu pripadnici Gorske službe spasavanja Jahorina, redarska služba i medicinska ekipa”, poručio je Kalem.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments