Jahorina okupana suncem najavljuje novi talas turista (foto)

0

Jahorina se vraća u velikom stilu! Nakon velikih snježnih padavina koje su paralisale Bosnu, Srbiju, Crnu Goru i Hrvatsku, najzad je došlo razvedravanje i otopljavanje.

Danas je dan za skijanje na Jahorini bio predivan. Snijeg je dovoljno „stegnut“, staze sređene, sunčano vrijeme i prihvatljiva temperatura, garant su za dobar provod na planini.

Nakon čišćenja puteva i skidanja blokade na sjeveru Crne Gore i zapadu Srbije, u narednim danima se očekuje veliki broj turista na Jahorini. Većina ugostiteljskih objekata je rezervisana do posljednjeg mjesta.

Najavljeno je i malo toplije vrijeme, a 195 cm snijega na Jahorini, garantuju perfektno skijanje najmanje do kraja februara.

{yoogallery src=[/images/Jahorina/foto_14_februar_2012/] width=[157] height=[120] title=[Jahorina okupana suncem najavljuje novi talas turista] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb157_] thumb_cache_dir=[thumbs157] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Preuzimanje fotografija dozvoljeno samo sa navođenjem izvora i autora.

(www.palelive.com / foto: B. Blagojević)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare