Izvještaj protiv E.P. za više krivičnih djela

0

ROGATICA – Policijska uprava /PU/ Istočno Sarajevo dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv E.P. /29/ iz Rogatice zbog sumnje da je počinio više krivičnih djela kojima je izazvao strah, uznemirenost i osjećaj ugroženosti na nacionalnoj osnovi, saopšteno je iz Uprave.

Na osnovu preduzetih operativno-taktičkih i istražnih mjera i radnji policijski službenici Uprave došli su do saznanja da je E.P. u mobilni aparat vlasništvo F.P. ubacio sim karticu i sebi poslao poruke prijetećeg sadržaja, te da je zapalio putničko motorno vozilo „golf dva“, koje koristi, kao i pomoćni objekat.

Iz PU Istočno Sarajevo podsjećaju da je 14. novembra Policijskoj stanici Rogatica E.P. prijavio da mu je nepoznato lice putem mobilnog telefona uputilo poruke prijetećeg sadržaja.

Dana 19. novembra godine policiji u Rogatici prijavljeno je da u mjestu Kukavice gore putničko motorno vozilo „golf dva“ i pomoćni objekat, vlasništvo E.P.

Protiv E.P. podnijet je izvještaj Tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela lažno prijavljivanje krivičnog djela, javno izazivanje i podsticanje nasilja i mržnje, ugrožavanje bezbjednosti i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare