Izgorjela vikendica u Podromaniji, požar podmetnut

0

U mjestu Podromanija, opština Sokolac, u potpunosti je izgorjela vikendica u vlasništvu lica čiji su inicijali R.K. sa Pala, a uviđajem je konstatovano da je požar najvjerovatnije podmetnut, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Prema ovlaštenju nadležnog dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, policijski službenici izvršili su uviđaj i u toku je dalji rad na dokumentovanju predmeta i identifikaciji izvršioca.

Policiji je prijavljena i provala u stan u Istočnom Novom Sarajevu koji koristi lice S.J, a uviđajem je konstatovano da je ukradena izvjesna količina zlatnog nakita.

U toku je rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ove teške krađe.

Lice Ž.D. prijavilo je policiji svog zaposlenog u sportskoj kladionici B.G. iz Istočnog Sarajeva da 10. juna nije uplatio povjereni novac na žiro račun Društva sportskih kladionica.

O prijavi je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu i u toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv imenovanog biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu pronevjera.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su četiri krivična djela, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare