Izabrano rukovodstvo Udruženja srpsko-ruske zajednice “Zavet” OO Pale

0

29. septembra u sali SO Pale održana je konstitutivna sjednica Udruženja srpsko-ruske zajednice “Zavet” OO Pale, na kojoj su po dnevnom redu izabrani predsjednik Opštinske organizacije Andrić Igor, sekretar Bojan Gunjak, predsjednik Upravnog odbora Aleksej Aleksandrov i predsjednik Nadzornog odbora Slađana Đaković, te članovi udruženja.


Sjednici su prisustvovali i predstavnici organizacije u Bijeljini, predsjednik Unije studenata RS Predrag Govedarica, Omladinskog savjeta grada Istočno Sarajevo Ostoja Avlijaš i mnogobrojni članovi skupštine.


Na sjednici su predstaljeni programski ciljevi udruženja, niz projekata koji su ostvareni u periodu od 2008. godine do danas, kao i mogućnosti saradnje sa ostalim nevladinim organizacijama radi unapređenja društva, studenata i omladine.


Uskoro je u saradnji sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu i Studentskom unijom RS planirano održavanje kurseva Ruskog jezika, rad na promociji turizma i animiranje ruskih turista, kao i razmjena studenata našeg i ruskih univerziteta.

Zainteresovani za rad udruženja se mogu javiti na e-mail adresu: zavetpale@hotmail.com.

(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments