Izabrano novo-staro rukovodstvo opštine

0

ISTOČNA ILIDŽA – Rade Ćosović iz PDP-a ponovo je danas izabran za predsjednika Skupštine opštine /SO/ Istočna Ilidža, Zoran Trapara iz NDS-a i dalje će biti potpredsjednik Skupštine, a funkciju zamjenika načelnika i u narednom četvorogodišnjem mandatu obavljaće Miljan Damjanović iz SDS-a.
Ovo je odluka skupštinske većine koju u Istočnoj Ilidži čini 11 odbornika SDS-a, tri iz PDP-a i dva iz NDS-a.

Opozicioni blok čini šest odbornika SNSD-a i jedan iz DNS-a.

Na konstitutivnoj sjednici danas izabrana su i radna tijela, sekretar, komisije i odbori Skupštine opštine Ilidža.

Načelnik opštine Predrag Kovač rekao je novinarima nakon sjednice da su rezultati današnjeg glasanja i izbor novih-starih opštinskih funkcionera potvrda dobrog rada opštinskog rukovodstva u prethodnom mandatu.

On je najavio da će prioriteti u budućem radu opštinske vlasti biti zapošljavanje mladih u realnom sektoru, nastavak izgradnje infrastrukture, revitalizacija bolnice Kasindo i poboljšavanje statusa škola na području opštine.

Predsjednik Skupštine opštine Istočna Ilidža Rade Ćosović najavio je da će i u narednom periodu biti nastavljen razvoj opštine brojnim razvojnim projektima, razvojem privrede i izgradnjom i rekonstrukcijom infrastrukture.

Ćosović je pozvao predstavnike i vlasti i opozicije da ostave po strani uskostranačke interese i da energiju usmjere ka zajedničkom radu i interesu svih stanovnika Istočne Ilidže.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare