Izabrano novo rukovodstvo Boračke organizacije

0

ISTOČNO SARAJEVO – Skupština Boračke organizacije Istočno Novo Sarajevo izabrala je novo rukovodstvo, a za predsjednika Skupštine imenovan je Dragan Majmunović, nosilac Ordena Republike Srpske za posebne zasluge u ratu “Milan Tepić”, izjavio je danas Srni sekretar ove boračke organizacije Vaso Elez.

Za predsjednika Odbora ratnih vojnih invalida /RVI/ izabran je RVI treće kategorije Jovo Bajić, dok je novi predsjednik Odbora porodica poginulih boraca Slavica Popić, supruga palog borca Vojske Republike Srpske.

Elez je potvrdio da je dosadašnjem predsjedniku Predsjedništva Boračke organizacije Istočno Novo Sarajevo Dragiši Tuševljaku Skupština ponovo ukazala povjerenje.

Članovi Skupštine jednoglasno su izabrali svoje rukovodstvo, koje je najavilo da će nastaviti da se zalaže za bolju zaštitu i ostvarivanje prava boračke populacije, posebno na planu okončanja projekta stambenog zbrinjavanja porodica poginulih boraca i intenziviranja zapošljavanje djece poginulih boraca Vojske Republike Srpske.

Elez je rekao da će Boračka organizacija u Istočnom Novom Sarajevu nastaviti da u kontinuitetu provodi aktivnosti zacrtane u godišnjem kalendaru obilježavanja značajnih datuma vezanih za tekovine odbrambeno-otadžbinskog rata i Vojsku Republike Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments