Iz Nikšića stigla pomoć od 20.000 evra

0

ZVORNIK – Opštini Zvornik danas je stigla pomoć u hrani iz Nikšića, vrijedna 20.000 evra, saopšteno je danas iz kabineta načelnika opštine Zvornik.

Donaciju, koja je namijenjena stanovnicima pogođenim poplavama u zvorničkoj opštini obezbijedili su Industrija mesa „Goranović“, Opština Nikšić i nikšićki Savjet mladih DPS-a.

Industrija mesa „Goranović“ donirala je 4,82 tone polutrajnih kobasica i salama, jednu paletu pomoći Savjet mladih DPS-a, dok je opština Nikšić obezbijedila više od 7.000 komada pašteta, sardina, tjestenina, riže i drugih prehrambenih namirnica.

Prema riječima zamjenika načelnika opštine Zvornik Danijela Dragičevića, donacija iz Nikšića je do sada najveća koja je stigla u zvorničku opštinu.

„Zahvaljujemo vlasnicima Industrije mesa `Goranović` za izuzetno značajnu donaciju, kao i opštini Nikšić i Mladim DPS-a. Mi neprekidno hranom, vodom i sredstvima za higijenu snabdijevamo stanovnike pogođene poplavama u našoj opštini. To ćemo nastaviti dok god za tim bude postojala potreba, tako da su nam ovakve donacije veoma potrebne“, rekao je Dragičević.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare