Iz kanjona Miljacke izvučeno tijelo Sulejmana Redžića

0

Pripadnici Gorske službe spasavanja Jahorina izvukli su iz korita rijeke Miljacke tijelo Sulejmana Redžića, potvrdio je Srni rukovodilac ove službe Miro Kalem.“Tijelo će nakon pregleda ljekara biti ubrzo prevezeno u mrtvačnicu”, rekao je Kalem.

Na području Lapišnice, u kanjonu rijeke Miljacke danas popodne pronađeno je tijelo Sulejmana Redžića, čiji je nestanak prijavljen 7. januara.

“Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo danas u poslijepodnevnim časovima prijavili su da je na području koje pokriva CJB Istočno Sarajevo pronađeno tijelo muškarca čiji su inicijali R.S. Pripadnici Centra i dežurni okružni tužilac su izašli na lice mjesta”, rekla je Srni portparol CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić.

“Prema dosadašnjim informacijama, nema indicija o nasilničkim povredama ali obdukcijom će biti utvrđen tačan uzrok smrti”, rekla je Tešićeva.

Predsjednik Asocijacije nezavisnih intelektualaca “Krug 99”, Sulejman Redžić je, prema saznanjima policije, iz kuće izašao 7. januara u popodnevnim časovima, a njegov nestanak porodica je prijavila policiji 9. januara.

Redžić je bio šef Katedre za ekologiju i zaštitu prirodne okoline na Prirodno-matematičkom fakultetu u Sarajevu, gdje je vodio i Centar za ekologiju i prirodne resurse.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments