Interese građana staviti iznad interesa pojedinaca ili grupa

0

Interesi građana Pala treba da budu iznad interesa pojedinaca ili grupa zbog čega su ovoj opštini potrebne promjene, poručeno je sa večerašnje centralne tribine Pokreta za naš grad.

Odbornik u aktuelnom sazivu Skupštine opštine /SO/ Pale i kandidat za odbornika ove stranke na narednim lokalnim izborima Momir Blagojević rekao je da posebnu pažnju treba posvetiti proceduri usvajanja budžeta i kontroli trošenja budžetskih sredstava.

„Skupština mora da bude najviši organ za zastupanje interesa građana“, rekao je Blagojević i dodao da je potrebno da opštinske vlasti ispune obavezu informisanja javnosti o provođenju ranije usvojenih strateških planova.

Nosilac odborničke liste Radosav Živković istakao je da listu ove stranke čine iskusni pojedinci kao i mladi ljudi, ali svi sa ličnim i stručnim kredibilitetom, zbog čega su u Pokretu sigurni da mogu biti dostojan protivnik svima.

Sa tribine je upućen poziv građanima da na predstojećim izborima glasaju jer je to jedini način da se nešto promijeni.

Zajednički kandidat koalicije „Složno za Pale“ za načelnika opštine Boško Jugović poželio je koalicionom partneru – Pokretu za naš grad uspjeh na izborima 2. oktobra kada je riječ o njihovoj odborničkoj listi.

„Ovaj put uspjeli smo da se ujedinimo i ušli smo u zajedničku kandidaturu za načelnika, a sada krupnim koracima grabimo ka pobjedi na izborima“, poručio je Jugović.

Koaliciju „Složno za Pale“ čine SNSD, DNS, SP, Pokret za naš grad, Ujedinjena Srpska, Savez za demokratsku srpsku i Ekološka partija Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare