Intenzivirani radovi na sportskoj sali

0

Radovi na izgradnji sportske sale Osnovne škole /OŠ/ „Srbija“ u Palama, za šta je Vlada Srbije obezbijedila 1,5 miliona KM, su intenzivirani i njihov završetak očekuje se za mjesec i po dana, rekao je Srni direktor ove škole Neđo Ždrale.

Ždrale je istakao da su radovi, koje izvodi firma „Majneks“, intenzivirani nakon nedavne posjete resornog ministra i otklanjanja svih nedostataka koji su se pojavili tokom gradnje.

On je naveo da je završena fasada, da će za nekoliko dana biti završeno i malterisanje, da je postavljena čelična krovna konstrukcija, te da će u narednih sedam dana izvođač postaviti krov.

Prema njegovim riječima, završeno je uređenje igrališta, betonske tribine su izlivene i pripremljena je podloga za asfaltiranje.

„Sportska sala biće napravljena i opremljena prema evropskim standardima i zadovoljavaće uslove za male sportove – košarku, rukomet, odbojku“, rekao je Ždrale i dodao da će nakon građevinskih radova biti raspisan tender za opremanje sale.

Ždrale je podsjetio da su 2009. godine OŠ „Srbija“ u Palama svečano otvorili tadašnji predsjednik Srbije Boris Tadić i predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik.

On je naglasio da je u izgradnju ove vaspitno-obrazovne ustanove Vlada Republike Srpske investirala oko četiri miliona KM.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/sala-os-srbija-maj-2013/] width=[54] height=[54] title=[Intenzivirani radovi na sportskoj sali] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare