Ikonić: Višenamjensko vozilo za potrebe turista

3

Turistička organizacija Istočno Sarajevo je, uz podršku grada, obezbijedila novi turistički bus/kombi u vrijednosti oko 47.000 KM za potrebe turista i ljeti i zimi, rekao je Srni direktor ove organizacije Igor Ikonić.

Ikonić je istakao da će novo brendirano višenamjensko vozilo biti korišteno za razne izlete i omogućiće domaćim i stranim turistima lakši dolazak do željenih turističkih mikrodestinacija.

„U saradnji sa gradom, uspjeli smo poslije toliko godina da obezbijedimo ovakvo vozilo“, naveo je Ikonić.

On je rekao da je ideja da ožive ljeto i okruženju prikažu sva prirodna bogatstva na području Istočnog Sarajeva i da turistima, smještenim u gradskim opštinama, ali i domaćim posjetiocima omoguće posjete destinacijama.

Ikonić je naglasio da je svaka destinacija priča za sebe kao što je Jahorina, Ravna planina, Brus, Park prirode Trebević, „Via ferata“ na Crvenim stijenama koja je najatraktivnije penjalište, Bioštica.

„Sve su to mikrolokaliteti i nude nešto drugačije. Vozilo je dobar potez i sigurno će imati svi benefite od njega, jer domaćim i stranim turistima omogućiće lakši dolazak i uživanje na destinacijama za koje iskažu interesovanje, kao i izbjegavanje gužvi i traženje mjesta za parking“, rekao je Ikonić.

Bus će i tokom zime prevoziti skijaše do Ravne planine i olimpijske ljepotice.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
3 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Hoćete li turiste napajati mutnom i prljavom vodom paljanskog Vodovoda? Mislite li da dolaze iz zemalja gdje se potrošačima naplaćuje usluga vodosnabdijevanja neispravnom vodom za piće?

Zašto se u atraktivnim destinacijama, redovno izostavlja pećina Orlovača???

Prodali međeda, neće niko u rupu.