I danas bez konkretnog dogovora

0

Delegacije Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ i „Saveza za Pale“ danas nisu postigli konačan dogovor o kadrovskim rješenjima na području opštine Pale, već razgovore nastavljaju naredne sedmice.
Predsjednik Skupštine opštine Pale /PDP/ Predrag Vučićević kratko je rekao novinarima da će sljedeće sedmice imati konkretna rješenja.

Ostali učesnici sastanka nisu davali izjave za novinare niti su željeli precizirati datum održavanja narednog sastanka, iako je za ponedjeljak zakazana sjednica Skupštine opštine Pale.

Na sastanku, održanom prije dva dana, predstavnici SNSD-a i „Saveza za Pale“, koji čine SDS, PDP i NDP, razgovarali su o kadrovskim rješenjima u preduzećima u nadležnosti opštine, u javnim ustanovama, načelnicima opštinskih odjeljenja. Najviše sporno jeste pitanje imenovanja zamjenika načelnika opštine Pale.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović tada je rekao da skupštinska većina može i ne mora da izglasa zamjenika načelnika, te da ne želi da na sjednici Skupštine bude preglasavanja, dok, kada je riječ o kadrovskim rješenjima u preduzećima, ima određenih pomaka.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare