Humanitarna akcija: „Plešimo za Branka iz V-1“

0

U salonu „Stanišić “ u Palama u petak 30.11.2012. u 19:00 časova će biti održana humanitarna akcija pod sloganom: „Plešimo za Branka iz V-1; ma, možeš ti to!“ u organizaciji učenika i nastavnika OŠ „Srbija“, i u saradnji sa članovima Udruženja za unapređenje obrazovanja i kulture življenja madih „Klik“ Pale.

Cilj ovog događaja je prikupljanje novčanih sredstava za pomoć učeniku OŠ „Srbija“ Branku Tomiću, koji se i poslije višemjesečnog bolničkog liječenja, još uvijek oporavlja od povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći, zbog čega još uvijek nije u stanju da pohađa redovnu nastavu.

Cijena ulaznice je 2,00 KM, a sav prihod od prodatih ulaznica namijenjen je Branku i njegovoj porodici.

Ova dječija žurka zamišljena je kao plesna zabava sa plesnim animatorom, u čijoj ulozi će biti diplomirani street dance koreograf. Učenici OŠ „Srbija“ pozivaju svoje vršnjake da im se pridruže u ovoj humanoj akciji, te da kupovinom ulaznice daju svoj doprinos. Oni poručuju: „Zaplešimo danas da Branko sa nama zapleše sutra!“ Treba pokazati pravu stranu prijateljstva i činjenicu da se malim koracima mogu preći velike daljine.

Slične zabavne aktivnosti učenici OŠ „Srbija“ imali su i u oktobru ove godine, kada je za sve učenike škole bio upriličen zajednički plesni čas povodom Dječije nedjelje.

(www.palelive.com / S.K.)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare