Humanitarna akcija „Paketić za ljepši osmjeh“

0

Omladinski klub Opštinske organizacije Crvenog krsta u Palama i ove godine, u saradnji s omladinskom organizacijom Savjeta mladih, organizuje humanitarnu akciju čiji je cilj da se za djecu s posebnim potrebama i mališane koji žive u socijalno ugroženim porodicama obezbijede novogodišnji paketići. Prikupljaće se novac, ali i slatkiši i igračke.

Paljanski omladinci najveće porodice humanista u Srpskoj pozivaju svoje sugrađane da se uključe u akciju i da doniraju ono što mogu kako bi akcija bila što uspješnija i kako bi se i slogan „paketići za ljepši osmijeh“ mogao jasno prepoznati na licima ovdašnjih mališana.

Akcija je počela 8. decembra, te je u prodavnicama „Onogošt“ preko puta stare autobuske stanice i u drugoj prodavnici u blizini crkve postavljen paket sa naznakom Crvenog krsta, gdje građani mogu ostaviti svoj prilog. Od 15. decembra u tržnom centru „Bartula“ biće postavljen humanitarni štand gdje će se moći donirati sredstva, igračke i slatkiši. 21. 22. i 23. isti štand biće postavljen i u tržnom centru „Tom“.

Paketići će biti podijeljeni, prema spisku djece Centra za socijalni rad u Palama.

Akcija će trajati dok se ne prikupi dovoljna količina sredstava, a nadamo se da će Paljani podržati ovu aktivnost kao i prošlih godina, te omogućiti i djeci iz socijalno ugroženih porodica da sa osmijehom dočekaju Novu godinu. 

Za one koji žele učestvovati u ovoj akciji, a nisu u prilici da dođu na humanitarne štandove, ostavljena je i mogućnost da se sredstva uplate na žiro račun Savjeta mladih Pale:

555-009-00021907-55 u Hipo Alpe Adria banci, s naznakom Omladinski klub.

Omladinski klub, Crveni krst, Savjet mladih, paketić

(www.palelive.com / foto: arhiva)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare