Humane košarkašice „Igmana“ i „Jahorine“

0

Ženski košarkaški klubovi „Jahorina“ i „Igman“ iz Istočne Ilidže su u nedjelju odigrali prijateljsku humanitarnu utakmicu pod sloganom „pomozimo najmlađima“.

Viđena je lijepa košarkaška predstava i mlade igračice i jednog i drugog tima su pokazale zavidan talenat. Na kraju su slavile gošće rezultatom 46:57 (31:26).

KK „Jahorina“ je osnovan prije dvoje godine, a ženska ekipa je počela sa radom prije šest mjeseci i u svom klubu okupljaju djevojčice pionirskog i kadetskog uzrasta.

„Zajedno sa našim prijateljskim klubom „Igman“ smo se odlučili da damo svoj mali doprinos u prikupljanju sredstava ugroženim područjima. Igračice i mi iz kluba smo se složili da pomoć bude upućena najmlađima“, izjavio je Dejan Ćeremidžić, jedan od trenera u ŽKK „Jahorina“.

Ostaje žal što se utakmici nije odazvalo više gledalaca zbog malo nezgodnog termina u nedjelju u 18.00 časova. Od prikupljenih sredstava u klubu su riješeni da kupe artikle iz bebi-programa i na taj način pomognu najmlađima iz ugroženih područja.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/zkk-jahorina-zkk-igman-istocna-ilidza-25-05-2014/] width=[54] height=[54] title=[ZKK Jahorina – ZKK I. Ilidza 25.05.2014] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

KK „Jahorina“ – KK „Igman“ I. Ilidža 46:57 (31:26)

SPC Peki
Gledalaca: 150

Sudije: Domazet, Stanić

KK „Jahorina“: Begović, Tadić, Ćeremidžić, Cinco, Subotić, Lazarević, Ivković, Plakalović, Lugonja, Stevanović, Petrović, Radosavljavić; Trener: Karišik Bojan

KK „Igman“ I. Ilidža: Šehovac M., Kovačević, Elek S., Zirojević A., Kubatlija, Šehovac M., Ignjatović, Kovač, Todorović, Zirojević I., Elek B.; Trener Šehovac Zoran

ŽKK Jahorina, ŽKK Igman

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments