Hotelu Lavina dodijeljena “Prizma” za kvalitet

0

Hotel “Lavina” sa Jahorine okitio se u petak “Turističkom prizmom” s poveljom, visokim međunarodnim priznanjem za kvalitet i inovacije u turizmu. Priznanje tradicionalno dodjeljuje specijalizovani časopis “Turistička prizma” iz Novog Sada, čiji je direktor i glavni i odgovorni urednik Đorđe Mihajlović.

Menadžer Hotela “Lavina” Nikola Brezo ovim povodom izjavio je da visoko turističko priznanje raduje, obavezuje i podstiče. “Lavina` je mlad hotel, koji je počeo da radi 29. decembra prošle godine, zbog čega nas `Prizma` posebno raduje. S druge strane, to je i obaveza, da održimo visoke hotelske standarde u pogledu ponude, koje smo sami sebi postavili, a u nivou su evropskih”, rekao je Srni Brezo na Međunarodnom sajmu turizma koji traje u Novom Sadu.

On je dodao da je “Lavina” hotelsku ponudu okrenula sadržajnom noćnom životu, koji je godinama bio velika praznina olimpijske ljepotice Jahorine.

“`Lavina` forsira taj vid zabave i već od 15. decembra pa do 15. marta naredne godine imaćemo žive svirke u hotelu, a gosti su renomirani estradni umjetnici poput Daira ili `Koktel benda`. Već avgusta je počelo rezervisanje novogodišnjih aranžmana, koji će zbog svoje ponude biti i više nego atraktivni”, istakao je Brezo.

Prema njegovim riječima, paraleno s noćnim životom hotel forsira i skijaške programe, bez čega je Jahorina nezamisliva.

“Naravno, da na skijanje nismo zaboravili. Naprotiv, hotel je smješten doslovno na samoj skijaškoj stazi, odnosno tačno dva metra od nje. Praktično, zakoračite i izađete sa skijama na stazu i na skijama se, takođe, vratite u hotel”, naglasio je Brezo.

Gostima Hotela “Lavine” na raspolaganju su 22 sobe i 23 apartmana, koji su opremljeni bežičnim internetom, setom kablovske televizije, a nudi i velnes-centar sa saunom, kao i veoma ugodan klub-restoran.

Ovaj hotel svoju ponudu promoviše na štandu Turističke organizacije Republike Srpske na Međunarodnom sajmu turizma.

Na štandu Turističke organizacije Republike Srpska nalaze se praktično sve značajnije turističke organizacije Srpske i hotelijeri, te Istočno Sarajevo, Trebinje, Laktaši, Banjaluka, Srebrenica, Višegrad, Zvornik, Prijedor, Vlasenica i Bijeljina.

U Kongresnom centru “Master” na Novosadskom sajmu u toku je 46. Međunarodni sajam turizma, na kome svoju ponudu predstavlja veliki broj izlagača iz Srbije, zemalja okruženja i Evrope.

Međunarodni sajam turizma, jedna od najatraktvnijih sajamskih manifestacija Novosadskog sajma, biće završen u nedjelju, 6. oktobra.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments