Hoteli snizili cijene smještaja

0

Jahorina je i danas prekrivena snijegom čija je visina između 40 i 60 centimetara, a za sve zainteresovane za boravak na olimpijskoj planini hoteli su snizili cijene smještaja.

Od vertikalnog trasnporta rade šestosjed „Poljice“ i „Ogorjelica“, liftovi „Poljice“ i „Olimpik“ i bejbi-lift.

Snijeg na Jahorini i jutros pada, vrijeme je promjenjivo oblačno, a temperatura vazduha je minus jedan Celzijusov stepen.

Osim sniženih cijena, Hotel „Bistrica“ nudi i ekstra popuste.

Cijena noćenja sa doručkom u Hotelu „Bistrica“ iznosi 56 KM, rekla je Srni portparol Olimpijskog centra „Jahorina“ Ivana Lizdek i još je izdvojila top ponudu ovog hotela u kojem tri dana boravka u polupansionu i korištenje ski-pasa košta 145 evra po osobi.

„Od 25. januara raste broj rezervacija u hotelima i očekuje se veći broj gostiju, posebno iz Turske, gdje krajem mjeseca počinje raspust“, istakla je Lizdekova.

Od 6. februara Lizdekova je najavila „Studentsku zimu“ koju organizuje Ferilajni savez Republike Srpske.

Prema njenim riječima, studenti iz Republike Srpske će na olimpijskoj ljepotici boraviti u dvije grupe od 1. d 6. i od 6. do 11. februara.

Ona je preporučila zainteresovanim studentima da posjete sajt Ferijalnog saveza, gdje se mogu informisati o popustima, zahvaljujućima kojima mogu da provedu pet dana na Jahorini.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare