Harmonikaši iz Ugljevika zatvorili manifestaciju

0

MILIĆI – Koncertom orkestra harmonika Osnovne škole „Aleksa Šantić“ iz Ugljevika, održanom u sali Doma rudara, večeras je u Milićima završena manifestacija „Dani Milutina Milankovića“, posvećena ovom velikom srpskom i svjetskom naučniku.

Organizator manifestacije, Srednjoškolski centar /SŠC/ „Milutin Milanković“ iz Milića, uz finansijsku podršku Kompanije „Boksit“, upriličio je tokom maja niz kulturnih i sportskih priredbi koje su privukle pažnju milićke publike.

Direktor SŠC Radomir Madžarević Srni je izjavio da je veoma zadovoljan organizacijom manifestacije i kvalitetom učesnika.

„Nadam se da će ovo postati tradicija i da će i opština Milići, sa onima koji učestvuju u kreiranju kulturno-sportskog života u Milićima, u budućnosti stvoriti tim koji će još bolje osmisliti ovu manifestaciju, sa još više sadržaja“, rekao je Madžarević.

Milićani su u proteklih mjesec dana imali priliku da uživaju u nastupima folklornih ansambala i pjesnika, da odgledaju predstavu Narodnog pozorišta Republike Srpske, te da se kroz izložbu dokumenata i filmske projekcije upoznaju o životu i djelu Milutina Milankovića.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare