Građani da odmah izmire prošlogodišnju obavezu

0

ISTOČNO SARAJEVO – Grad Istočno Sarajevo pozvao je građane da odmah izmire obavezu plaćanja komunalne naknade za prošlu godinu, ukoliko to nisu učinili, jer će se u protivnom naplata vršiti prinudnim putem.
Iz gradske uprave saopšteno je da je u toku donošenje rješenja o komunalnoj naknadi za ovu godinu.

Komunalna naknada plaća se na ime obavljanja poslova zajedničke komunalne potrošnje, korištenje objekata i uređaja zajedničke komunalne potrošnje kao što su čišćenje javnih površina, održavanje i uređenje javnih zelenih površina, održavanje javnih saobraćajnih površina u naselju, javne rasvjete u naseljima, te odvođenje atmosferskih voda i padavina sa javnih površina.

Obaveza plaćanja komunalne naknade na području grada Istočno Sarajevo utvrđena je odlukom Skupštine grada, a podliježu joj vlasnici i zakupci stambenog, poslovnog ili drugog prostora, te nosioci stanarskog prava.

Visina naknade za fizička lica utvrđuje se na početku godine u mjesečnom iznosu rješenjem Odjeljenja za prostorno uređenje, saobraćaj i stambeno-komunalne poslove grada Istočno Sarajevo, i to od prve do četvrte zone građevinskog zemljišta.

Opširnije…

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare