Fudbalski kamp Crvene Zvezde na Jahorini

0

Cilj Intrenacionalnog fudbalskog kampa „Jahorina 2011″ jeste popularizacija ovog sporta, promocija ove turističke destinacije, te talentovanih dječaka koji bi u budućnosti trebalo da budu članovi Fudbalskog kluba (FK) “Crvena zvezda“ ili drugih klubova u regiji, izjavio je danas direktor banjalučke Turističke agencije “Unis-turs“ Zoran Preradović.

Na konferenciji za novinare povodom današnjeg otvaranja 3. Internacionalnog fudbalskog kampa „Jahorina 2011″, Preradović je istakao da su na prethodnim kampovima učestvovali dječaci iz Fancuske, Njemačke, Austrije, SAD, i Kanade, te da je njih 19 potpisalo ugovor za klubove iz regiona poput “Crvene zvezde“, “Partizana“ i “Dinama“, kao i njemačkog “Kelna“ i “Bajerna“.

Direktor Hotela “Bistrica“ Dragan Petković naglasio je da Jahorina nije samo turistička već sve više postaje i sportska destinacija, dodajući da su sportisti prepoznali ou planinu kao mjesto, gdje mogu da odmjere snage i da izvrše kvalitetne pripreme.

Prema ocjeni trenera, 10 dječaka koji pokažu najbolje rezultate, dobiće mogućnost probnih utakmica u FK “Crvena zvezda“.

“Unis-turs“ je pokretač projekta Internacionalnog fudbalskog kampa, a ove godine Kamp sarađuje sa FK „Crvena zvezda“.

Kamp broji 60 polaznika i trajaće do 11. jula.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare