Fudbaleri Romanije sami pripremali teren za utakmicu

0

FK Romanija se nalazi u velikoj krizi. Nakon ispadanja u Drugu ligu RS, klub je napustilo nekoliko igrača, a igrači koji su ostali danas su sami pripremali teren za utakmicu protiv Jedinstva iz Brodca koja se igra sutra u 17 časova. Zajedno su kosili i zalivali teren, koji nema ko pripremati.

Veliko nezadovoljstvo situacijom fudbaleri nadoknađuju inatom i borbom za jedini fudbalski klub u opštini Pale. Kako sami ističu, vrata su im svuda zatvorena, niko više nema ni volje ni živaca da im pomogne. Drugi sportski klubovi i rekreativci koriste teren koji se nalazi u katastrofalnom stanju i pored molbi i zabrana koje je fudbalski klub uputio. Igrači apeluju na sportske klubove i rekreativce da za trčanje ne koriste teren već atletsku stazu. To je njihovo „borilište“, a od njega zavise i rezultati koje klub ostvaruje.

Većina fudbalera ne zna da li će imati opremu da istrči na teren sutra protiv Jedinstva. Kažu da ih zajedno čvrsto drži inat koji imaju prema svojim neprijateljima. Veliki motiv im predstavlja i ekipa Jedinstva, dužnik iz pretprošle sezone. Riješeni su odigrati utakmicu, a da li će dalje nastaviti zavisiće od mnogo faktora.

Žele opstati i igrati takmice jer vole fudbal, a da li će imati sredstva da plate sudije i prevoz na utakmice saznaćemo uskoro. Ipak, uvijek postoji promil nade za našu Romaniju.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare