Fotografije i video koji su obilježili 2013. godinu u Palama

0

Poštovani posjetioci, još jedna godina je iza nas! U protekloj godini smo proslavili pet godina rada portala, a evo došlo je vrijeme i da sumiramo rad u godini iza nas.

U protekloj godini smo ostvarili 1.234.020 unikatnih posjeta, a posjetilo nas je 318.692 unikatnih posjetilaca. Stranice su pročitane 3.657.745 puta i došlo nam je oko 24% novih posjetilaca. Sve je za oko 10-20% više, zavisno od segmenata u poređenju sa 2012. godinom. Uspjeh je veći, jer je naglasak u 2013. godini bio na informacijama iz Pala i gradova regije, dok smo dešavanja u zemlji manje pratili i tu oblast prepustili drugim medijima.

Bez sumnje se može reći da smo najčitaniji medij u regiji i značajniji informativni portal u Republici Srpskoj.

Što se tiče 2014. godine, Palelive će dobiti novo ruho, sa nekim novim mogućnostima za naše posjetioce. Radimo na modernom portalu koji će biti optimizovan i za prenosne uređaje. Istina, malo kasnimo iz razloga što smo uvijek na prvo mjesto stavljali informaciju, a tehničke stvari prolongirali do daljnjeg i većih zahvata na stranici.

Nećemo puno širiti priču o uspjesima i statistici, već ćemo Vama prepustiti da sami ocjenjujete koliko je Palelive važan za informisanje i koliko u tome uspijeva.

Želimo Vam srećnu Novu godinu! Da budete zdravi i vrijedni i da na našem portalu pročitate što više afirmativnih članaka iz Pala i gradova okruženja!

Tu su po običaju fotografije koje možda nisu najljepše, ali su svakako obilježile godinu iza nas.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/fotografije-2013/] width=[54] height=[54] title=[Fotografije i video koji su obilježili 2013. godinu u Palama] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[150]}

Vezano:

Fotografije i video koji su obilježili 2012. godinu u Palama


(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments