Formiran odbor „Uspješne Srpske“

0

FOČA – U Foči je danas formiran Opštinski odbor Pokreta „Uspješna Srpska“ za čijeg je predsjednika izabran Momčilo Stanušić, donedavni odbornik NDP-a u Skupštini opštine Foča.


Stanušić je istakao da su Pokret u Foči formirali novi ljudi, od kojih su mnogi prvi put u politici, ali da su mu pristupili i članovi drugih partija, te cijeli Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Republike Srpske.

„Ja sam u lokalnom parlamentu izvjesno vrijeme djelovao kao nezavisni odbornik, a u narednom periodu predstavljaću `Uspješnu Srpsku`. NDP sam napustio zbog političkog nerazumijevanja sa rukovodstvom te stranke“, rekao je Stanušić.

Predsjednik Uspješne Srpske Zlatko Maksimović naveo je da veliki broj ljudi na osnivačkim skupštinama u Trebinju i Foči govori da u Hercegovini i Staroj Hercegovini ovaj pokret ima dobru perspektivu.

„Ovdje imamo univerzitetske profesore, radnike, i siguran sam da narod želi promjene i bolje ljude. Spremno dočekujemo izbore 2018. godine na kojima ćemo sigurno biti jedno od najprijatnijih iznenađenja“, rekao je Maksimović.

Odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše ocjenu potpredsjednika NDP-a Zdravka Krsmanovića da dio članstva drugih stranaka prilazi Pokretu „Uspješna Srpska“ da bi bili bliski vladajućim strankama, Maksimović je rekao da ovaj pokret druge stranke ne zanimaju.

„Neko priča ko šta hoće, nas ne interesuje prošlost, već budućnost. Nas interesuje narod Republike Srpske i Pokret `Uspješna Srpska` će raditi ono što traži narod“, rekao je Maksimović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare