FK Romanija: U novu sezonu sa mladim igračima

0

Fudbalski klub Romanija spremno ulazi u novu sezonu Regionalne lige – Grupa jug. Šef stručnog štaba Dalibor Fulurija sa pomoćnicima Nenadom Samarđžićem i Srđanom Kusmukom je odradio pripreme na terenu SC „Vlajko Pertović“ i ekipa je spremna za novu sezonu.

Fudbalski klub je učinio mnogo da zadži i vrati neke mlade igrače koji su ponikli u mlađim selekcijama Romanije i predstojeća sezona će za njih biti debitantska. Ambicije kluba su skromne, osnovni cilj je da se ekipa afirmiše, da mladi igrači imaju što bolje uslove za rad, a ako se ukaže šansa za ulazak u viši rang, klub će taj izazov prihvatiti, ali ne po svaku cijenu.

Klub je uz pomoć sponzora igračima obezbijedio opremu, a nedavno su urađeni i ljekarski pregledi za sve igrače, koje je radio poseban tim sportskih doktora iz Banjaluke.

U vremenu ekonomske krize, mnogo ekipa je izgašeno i neizvjesni su njihovi nastupi i egzistencija, pa je tako prvi susret između Romanije i Željeznice koji se trebao odigrati u nedjelju 01.09.2013. prolongiran za srijedu 04.09.2013; međutim i dalje postoji neizvjesnost da li će ekipa Željeznice iz Trnova pronaći finansijska sredstva da nastupi u ligi. U drugim susretima u Bileći snage će odmjeriti domaći Hercegovac i Rudo, a slobodna će biti ekipa Stakorine iz Čajniča.

Takmičenje u Regionalnoj ligi – Grupa jug odvijaće se po četverostrukom bod sistemu, zbog malog broja učesnika.

FK Romanija

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare