Evakuisan sedamdesetogodišnjak

0

ROGATICA – Sedamdesetogodišnji S.V. iz sela Budaci, opština Rogatica, koji je danima bio zavejan u kući, evakuisan je i prevezen u Dom zdravlja, a zatim na liječenje u Kliničko-bolnički centar u Foči, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo. U saopštenju se navodi da iznemogli starac pet dana nije izlazio iz kuće, zbog snježnih smetova i padavina, te da su se do njega u utorak, 14. februara, uspjeli probiti pripadnici Policijske stanice Rogatica, Civilne zaštite i ljekar Doma zdravlja.

Vlasnik preduzeća „Interart“ Sokolac čiji su inicijali P.M. prijavio je policiji da su nepoznata lica od 1. novembra 2011. do 13. februara ove godine iz magacina benzinske pumpe ukrali neutvrđenu količinu maziva i motornog ulja.

Izvršen je uviđaj i u toku je rad na kompletiranju predmeta, dodaje se u saopštenju.

Na području koje pokriva CJB Istočno Sarajevo evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda i to po dvije u Istočnom Starom Gradu i Istočnoj Ilidži i jedna u Foči, a za posljedicu su imale manju materijalnu štetu.

Registrovano je narušavanje javnog reda i mira u Istočnoj Ilidži, u Ulici Vojvode Radomira Putnika, a licima čiji su inicijali A.M. i M.S. uručeni su prekršajni nalozi.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare