Elan donirao opremu Osnovnoj školi Pale

0

Vlada Slovenije i kompanija „Elan“ donirali su danas Osnovnoj školi „Pale“ sportske rekvizite u vrijednosti 10.000 KM. Zamjenik načelnika opštine Nenad Vuković rekao je novinarima da se donacija sastoji od veoma kvalitetnih strunjača, kozlića, odskočne daske, obruča, raznih vrsta lopti, ormara, što je od velikog značaja za odvijanje nastave fizičkog vaspitanja u školi.

Direktor škole Željko Forcan zahvalio je kompaniji „Elan“, Vladi Slovenije i opštini Pale na donaciji koja će, kako je naveo, puno značati učenicima i nastavnicima jer će dobro doći za podizanje kvaliteta nastave fizičkog vaspitanja i vannastavnih aktivnosti.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/elan-osnovna-skola-pale/] width=[103] height=[90] title=[Elan donirao opremu Osnovnoj školi Pale] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb103_] thumb_cache_dir=[thumbs103] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Predstavnik „Elana“ za BiH DŽevad Selimović rekao je da mu je veoma drago što su sportski rekviziti stigli u Osnovnu školu „Pale“ i poželio učenicima i nastavnicima mnogo sreće u daljem radu.

Selimović je dodao da je ova kompanija, koja ima dugogodišnju tradiciju, završila opremanje dvorane na Palama koja je, kako je istakao, jedna od ljepših u BiH sa veoma kvalitetnom opremom što će dati veliki doprinos razvoju sportu na području opštine.

Slovenačka Vlada i „Elan“ donirali su sportsku opremu za novoizgrađeni Sportsko-poslovni centar „Peki“, vrijednosti 140.000 KM.

„Vodili smo sve aktivnosti na realizacija ove donacije i zahvaljujući angažmanu slovenačkog ambasadora u BiH i ambasadora BiH u Sloveniji, pomoć slovenačke Vlade i `Elana` danas je ovdje“, istakao je načelnik opštine Nenad Vuković.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare