Džudisti „Romanije“ i „Rajka Kušića“ uspješni u Trebinju

0
U subotu 27.02.2016. godine u Trebinju je održan Međunarodni memorijalni džudo turnir “Miloš Mrdić“, na kome je učešće uzelo 800 takmičara iz 7 država regiona. Učešće su uzeli i džudisti dva paljanska džudo kluba DžK „Romanija“ i DžK „Rajko Kušić“.

DžK „Romanija“ je osvojio četiri medalje, a njima su se okutili: Miloš Blagojević 2. mjesto u kategoriji do 55 kg; Marko Koroman 2. mjesto u apsolutnoj kategoriji +73 kg; Aleksa Golijanin 3. mjesto u kategoriji do 38 kg i Aleksandar Pavlović 3. mjesto u kategoriji do 42 kg.


DžK “Rajko Kušić“ je osvojio sedam medalja, a posebno zapažen rezultat u konkurenciji juniora napravio je takmičar Mladen Lučić koji je u finalnoj borbi pobjedio aktuelnog prvaka Republike Hrvatske.

Osvajači medalja: Mladen Lučić, 1. mjesto; Vladimir Vukašinović , 3. mjesto; Luka Ilić, 1. mjesto; Vuk Ilić, 2. mjesto; Rade Ilić 3. mjesto; Dario Kajzer 3. mjesto; Dimitrije Savić, 3. mjesto.

Takmičare u narednom periodu očekuje Prvenstvo Republike Srpske za mlađe pionire i kadete koje se održava 26.03.2016. godine u SPC „Paki“ u Palama.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare