Džudista Andrej Zurovac najbolji sportista u 2013. godini

0

ISTOČNO SARAJEVO – Načelik opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić večeras je džudisti “Slavije” Andreju Zurovcu uručio priznanje za najboljeg sportistu ove opštine u 2013. godini.

U izboru za najboljeg sportistu na području opštine Istočno Novo Sarajevo drugo mjesto je pripalo takmičaru “Slavije” u điu-đici Danijelu Blažiću, dok je treći karatista “Slavije” Miloš Lale.

Za najuspješnijeg trenera proglašen je Dejan Vukadin iz Karate kluba “Slavija”, a najbolji sportski kolektiv je Ženski odbojkaški klub “Slavija”.

Obraćajući se okupljenima u Kulturnom centru u Istočnom Novom Sarajevu, Ćosić je izrazio zadovoljstvo što prisustvuje “pravoj večeri sporta” i naglasio da je ova opština tokom 2013. godine ispunila sve svoje obaveze prema sportskim klubovima na području lokalne zajednice u iznosu od 300.000 KM.

On je poručio da će nastaviti da se zalaže za omasovljavanje sporta na području Istočnog Novog Sarajeva.

Tokom večerašnje manifestacije “Izbor najboljeg sportiste opštine Istočno Novo Sarajevo” uručena su priznanja i najboljim mladim nadama, te posthumno porodici sportskog novinara Goranu Ivankoviću za doprinos razvoju sporta.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments