Dvije zlatne medalje Vladani Gavranović

0

SOKOLAC – Članica Atletskog kluba /AK/ „Borac“ iz Banjaluke Vladana Gavranović osvojila je danas dvije zlatne medalje u trci 800 i 1 500 metara na otvorenom prvenstvu Republike Srpske u atletici za seniore i seniorke.

U trci na 110 metara sa preponama, na sokolačkom stadionu Bara, prvi je bio Ilija Cvijetić iz AK „Glasinac“ sa Sokoca, a u trci na 110 metara sa preponama prva je bila njegova sestra Gorana Cvijetić.

Sait Huseinbašić iz banjalučkog „Borca“ bio je prvi u trci na 100 metara, a u trci djevojaka u ovoj disciplini prva je bila njegova drugarica iz kluba Ksenija Kecman, koja je pobijedila i u trci na 400 metara.

Borislav Dragoljević iz „Borca“ bio je prvi u trci na 400 metara, a Gorana Tešanović iz „Borca“ bila je prva u bacanju diska.

U skoku u dalj prvi je Dejan Granić iz Atletskog kluba „Pale“.

U skoku u vis prva je bila Mladena Petrušić iz Glasinca, a u trci na
1 500 metara prvi je bio Srđan Samardžić iz AK „Banjaluka“. U skoku u dalj prva je bila Tanja Marković iz AK „Rogatica“, dok je u bacanju kugle prvi bio Zlatan Šeranić iz „Borca“.

Gorana Tešanović iz „Borca“ pobijedila je u bacanju kugle, a u bacanju diska njen drug iz kluba Zlatan Šeranić. Srđan Samardžić iz AK „Banjaluka“ pobijedio je na 3 000 matara, dok su u skoku u vis prvo mjesto podijelili Duško Marić i Marko Ćeranić iz „Glasinca“.

Darko Rosić iz Glasinca pobijedio je u trci na 800 metara, a u bacanju kladiva prva je bila Stefani Vukajlović iz „Borca“, dok je u bacanju kladiva za muškarce prvi bio Miroslav Rogić iz „Borca“.

U bacanju koplja prvi je bio Ratko Đurović iz AK „Pale“, a u skoku u dalj njegov drug iz kluba Dejan Granić koji je pobijedio i u troskoku.

Tanja Marković iz Rogatice pobijedila je u troskoku za djevojke.

Aleksandra Vidović iz Borca pobijedila je u bacanju koplja, a u štafeti četiri puta 100 metara u muškoj i ženskoj konkurenciji pobijedio je AK „Borac“.

Na seniorskom otvorenom prvenstvu, čiji je organizator AK „Glasinac“, nastupilo je 10 klubova iz Republike Srpske, kao i atletski klubovi Sarajevo, Bosna, Mornar iz Bara, Beograd i Vojvodina.

(www.palelive.com / Srna / foto: Facebook)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare