Dvije prijeteće poruke smrću

0

ISTOČNO SARAJEVO – Lice sa inicijalima M.L. prijavilo je policiji da mu je nepoznato lice na mobilni telefon poslalo poruku da će ubiti njega i njegovu porodicu zbog novčanih dugovanja koje nije izmirio prema osobi čiji su inicijali M.A., saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo. U saopštenju se navodi da je i lice čiji su inicijali R.S. iz Istočnog Novog Sarajeva policiji prijavio da mu je M.K. na mobilni telefon poslao prijeteću poruku da će ga ubiti ukoliko mu ne donese novac za zemlju koja je, navodno oteta.

U toku je rad na rasvjetljavanju ovih krivičnih djela.

Nepoznati počinioci su mjestu Bijelo Polje u opštini Istočna Ilidža, provalili u kuću vlasništvo M.M. i odnijeli laptop, foto aparat, DVD i zlatni lančić.

U Čajniču su nepoznati počinioci oštetili putničko vozilo „golf 2“ vlasništvo M.R., koje je bilo parkirano u dvorištu porodične kuće.

Operativnim radom na terenu policija u Rudom je došla do saznanja da je J.S., bivši direktor Komunalnog preduzeća „Usluga“, u privatne svrhe koristio radnu mašinu „mini rovokopač“ izvodeći razne vrste poslova, a novac od zarade dijelio sa drugim radnicima, onemogućavajući preduzeće da obavlja poslove za koje je registrovano.

U toku je rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Muškarac N.C. iz Pala lišen je slobode jer je u blizini ugostiteljskog objekta „RC“ u snijeg odbacio ručnu bombu M-75. On je priznao izvršenje navedenog krivičnog djela i u toku je dokumentovanje predmeta.

Protiv T.Š. iz Trnova podnijet je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog toga što je u mjestu Kijevo, bez nadzora, držao tri psa vučijaka koji su ugrozili bezbjednost građana i djece.

U posljednja 24 časa radnici policije kontrolisali su 146 vozila i vozača, uručili 122 prekršajna naloga, legitimisali 10 lica, te iz saobraćaja isključili četiri vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare