Dvije medalje za Bogdana Jugovića

0

U Zvorniku je u subotu 29.10.2016. godine održano 17. Prvenstvo Republike Srpske u ITF taekwon-dou, na kojem su učešće uzelo preko 250 takmičara iz svih klubova – članova Taekwon-do saveza Republike Srpske.

Taekwon-do klub „Romanija“ – Pale je na ovo Prvenstvo otišao u oslabljenom sastavu, jer su usljed povreda ili bolesti u zadnji čas učešće otkazali mnogi takmičari, tako da su čast kluba na ovom prvenstvu branila dva takmičara. Osvojene su dvije medalje, po jedna zlatna i srebrna.

Bogdan Jugović je u konkurenciji preko 30 takmičara, pokazavši zavidnu tehniku, postao prvak Republike Srpske u formama u kategoriji starijih kadeta zeleni pojas. U borbama za starije kadete, u kategoriji do 55 kg, osvojio je srebrnu medalju i postao vicešampion Republike Srpske.

Nažalost, Sava Dragaš nije uspio da se domogne medalje iako je imao jedan od najboljih nastupa do sada.

Prvenstvo je na sjajan i besprijekoran način organizovao Taekwon-do klub „Srpski soko“ Zvornik na čelu sa gospodinom Duškom Kusmukom.

Dan prije prvenstva, u organizaciji Sudijske komisije Taekwon – do Saveza Republike Srpske, održan je sudijski seminar pod vođstvom predsjednika Sudijske organizacije Taekwon-do saveza Bosne i Hercegovine gospodina Miljana Ćosića, koji je ujedno bio i glavni sudija na ovom prvenstvu.

Suđenje na ovom prvenstvu, nadgledali su i članovi Sudijske organizacije EITF-a, koji su izrazili veliko zadovoljstvo organizacijom prvenstva, kvalitetom takmičara i prikazanim suđenjem.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare