Dvije igračice “Slavije” na spisku juniorske reprezentacije

0

ISTOČNO SARAJEVO – Siniša Rulj, trener Odbojkaškog kluba “Student” Pale i selektor ženske juniorske reprezentacije BiH objavio uži spisak za Balkansko prvenstvo u odbojci.

Okupljanje reprezentacije je zakazano 29. jula na Sokocu kada će najbolje juniorke početi sedmodnevne pripreme za Balkanski šampionat koji će se održati od 05. od 09. avgusta 2014. godine u Subotici u Srbiji.

Poznati paljanski pedagog i odbojkaški trener prof Siniša Rulj objavio je uži spisak od 14 igračica na koje računa za prestojeće prvenstvo, a na pripreme su pozvane sljedeće odbojkašice:

Tehničari:
Kostić Vera (ŽOK “Bimal-Jedinstvo” Brčko) i Baručija Elma  (OK “Novi Grad” Sarajevo).

Primači:
Ćešić Tamara (ŽOK “Bimal-Jedinstvo” Brčko), Ćoralić Sandra (ŽOK “Bimal-Jedinstvo” Brčko), Papaz Jovana (OK “Slavija” I.Sarajevo), Tutnjević Nikolina (OK “Derventa” Derventa) i Mujkanović Nerma (OK “Gradina” Srebrenik).

Korektori:
Mlađenović Jelena (ŽOK “Bimal-Jedinstvo” Brčko) i Babić Elena (ŽOK “Bimal-Jedinstvo” Brčko).

Srednji blokeri:
Dragutinović Žana (ŽOK “Bimal-Jedinstvo” Brčko), Maglica Vanesa (OK “Napredak” Odžak) i Guja Katarina (OK “Slavija” I.Sarajevo).

Libero:
Krunić Milica (OK “Maglić” Foča) i Suljaković Lejla (OK “Maglaj” Maglaj).

Bosna i Hercegovina igraće u grupi sa Bugarskom, Makedonijom i Turskom, a u drugoj grupi snage će odmjeriti odbojkašice, Crne Gore, Moldavije, Grčke, Rumunije i domaćina Srbije.

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji “border” na Palama.


Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments