Dva računara školi u Drinjači

0

ZVORNIK – NLB Razvojna banka Banjaluka poklonila je Osnovnoj školi „Jovan Cvijić“ iz Drinjače kod Zvornika dva računara.

Računare je uručio direktor zvorničke filijale ove banke Zdravko Lukić, ističući da je ovo samo nastavak njihove dosadašnje prakse.

„Prethodnih godina slične donacije uručili smo Srednjoškolskom centru „Petar Kočić“ i Tehničkom školskom centru Zvornik“, podsjetio je Lukić i dodao da je praksa banke da ovakvu opremu poklanja školama radi unapređenja nastavnog procesa.

Lukić je rekao da će se sa ovom praksom nastaviti i ubuduće.

Direktor škole Goran Radulović rekao je da se u ovoj ustanovi provode aktivnosti na nabavci računara za potrebe učenika ove škole.

„Ovo je za nas značajna donacija, a računare će koristiti naši učenici u nastavnom procesu. Aktivnosti po ovom pitanju ćemo nastaviti i u narednom periodu kako bi uz pomoć ljudi dobre volje, raznih institucija, kao i Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, računarima opremili sve kabinete“, rekao je Radulović.

On je rekao da će se tim nastavni proces osavremeniti i podići na viši nivo, dok će nastavnici moći izvoditi nastavu po novim savremenim metodama i oblicima.

Radulović je izrazio veliku zahvalnost NLB Razvojnoj banci u ime kolektiva škole i učenika.

(www.palelive.com / Srna / foto: kurir.rs )

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare