Dva muškarca na Sokocu napala ženu

0

SOKOLAC – U ugostiteljskom objektu na Sokocu muškarci čiji su inicijali M.T. i N.R. napali su verbalno i fizički žensku osobu S.V., saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
S.V. je prijavila policiji da je u toku noći između 1. i 2. avgusta N.R. nazivao pogrdnim riječima i gađao je flašom, dok je M.T. više puta otvorenom i zatvorenom pesnicom udario po licu i bacio je na rashladnu vitrinu.

O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnih djela laka tjelesna povreda i ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči ili svađi.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, juče je S.Č., zaposlena na poslovima urbanističko – građevinskog inspektora Grada Istočno Sarajevo, prijavila je da je navedenog dana u Ulici Ive Andrića, opština Istočno Novo Sarajevo, vršila inspekcijski nadzor na dogradnji objekta, te da je tom prilikom vlasnik N.M. vrijeđao, upućivao joj prijetnje po život i istjerao je iz objekta.

Imenovana je izjavila da joj je u prethodnom periodu, prilikom inspekcijskog nadzora u istom objektu, D.M. takođe prijetio pokazujući joj vatreno oružje, pištolj i onemogućio joj vršenje službene radnje.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i aktivnosti na rasvjetljavanju prijavljenog događaja.

Policijski službenici Policijske stanice Foča, Okružnom tužilaštvu Trebinje podnijeli su izvještaj protiv D.S., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo šumska krađa.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare