Dva lica teže, a dva lakše povrijeđena

0

ISTOČNO SARAJEVO – Dva lica su teže, a dva lakše povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Krupačke Stijene, opština Istočna Ilidža, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Do nezgode je došlo juče oko 15.40 časova kada je V.M, koji je upravljao automobilom “golf dva”, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario u “jugo 45”, kojim je upravljala S.L. Nakon toga, zbog nedržanja propisnog rastojanja, N.Ć, koja je upravljala “golfom tri” udarila je u vozilo “jugo 45”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teže tjelesne povrede zadobili su V.L. i M.L, koji su zadržani u Bolnici Istočno Sarajevo, dok su lakše tjelesne povrede zadobili S.L. i V.M.

Alkotestiranjem vozača nije ustanovljeno prisustvo alkohola u organizmu.

U toku realizacije akcije “Šume 2014”, policija je u mjestu Ravnine, Šumsko gazdinstvo /ŠG/ “Vučevica” Čajniče, zatekli lice sa inicijalima NJ.P. kako na teretno vozilo tovari drva, koja je, kako je izjavio policiji, namjeravao prodati.

U toku je dokumentovanje predmeta.

Policijskoj stanici Rogatica upravnik ŠG “Sjemeć” prijavio je da je u mjestu Vran Do lice čiji su inicijali NJ.K. bespravno posjekao više stabala hrasta, te da je lugar zaustavio navedeno lice koje je na traktoru prevozilo posječeno drvo.

Nakon izlaska radnika policije na lice mjesta utvrđeno je da je NJ.K. posjekao devet stabala hrasta ukupne mase 3,98 metara kubnih. U toku je dokumentovanje predmeta.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments