Dva lica povrijeđena ispred Tržnog centra Tom

0

Žena i muškarac povrijeđeni su danas kada je bačena eksplozivna naprava ispred Tržnog centra „Tom“ na Palama, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

„U 14.25 časova bačena je eksplozivna naprava ispred Tržnog centra `Tom`. Dva lica su povrijeđena – jedan muškarac i jedna žena“, navela je Tešićeva.

Prema njenim riječima, povrijeđeni su nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja na Palama prevezeni u sarajevsku bolnicu Koševo.

Uviđaj nakon eksplozije je u toku.

Teško povrijeđen Mladen Ćosić

Mladen Ćosić teže je povrijeđen od eksplozije bombe ispred Tržnog centra „Tom“ na Palama i trenutno se nalazi u životnoj opasnosti, rekao je dežurni anesteziolog Bolnice Istočno Sarajevo Dalibor Bošković.

Ćosić je nakon pružene prve pomoći prebačen u bolnicu Koševo, dok je Biljana Ćosić koja je zajedno sa njim povrijeđena danas na Palama, van životne opasnosti i hospitalizovana je u Bolnici Istočno Sarajevo.

„Oba pacijenta dovezena su oko 16.00 časova u veoma teškom stanju, a pogotovo Mladen Ćosić, koji ima povrede lijeve ruke, šake i noge i puno malih rana od gelera. Izgubio je dosta krvi i neizvjesno je njegovo dalje stanje“, rekao je Bošković novinarima.

Prema njegovim riječima, Ćosić je zbog teških povreda i potreba za vaskularnom hirurgijom koju nema trenutno Bolnica Istočno Sarajevo prebačen u bolnicu Koševo.

„Biljana Ćosić je stabilno i van živote opasnosti. Ona je po cijelom tijelu zadobila veliki broj rana od gelera, ima povredu oka, otvoreni prelom jedne noge i povredu tetive“, rekao je Bošković.

Portparol bolnice Koševo Muamera Šehić rekla je Srni da je Mladen Ćosić primljen u stanju šoka, sa teškim povredama i da je trenutno zbrinut na Klinici za ortopediju.

Portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je Srni da je uviđajem utvrđeno da je Ćosić aktivirao eksplozivnu napravu, te da će svi ostali detalji biti utvrđivani istragom.

Ona je potvrdila ranije da je eksplozivna naprava ispred Tržnog centra „Tom“ bačena u 14.25 časova i da su tom prilikom povrijeđeni žena i muškarac.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare