Dunjić: Veliko interesovanje građana

0

ZVORNIK – Predsjednik Pododbora Vlade Republike Srpske za obilježavanje značajnih istorijskih događaja Velimir Dunjić rekao je da je potrebno što uspješnije organizovati prevoz velikog broja zainteresovanih građana iz Zvornika koji žele da 4. jula u Bratuncu prisustvuju obilježavanju stradanja Srba u Podrinju.

Dunjić je, nakon sastanka sa predstavnicima Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu opštine Zvornik, rekao danas Srni da je razgovarano o što uspješnijem organizovanju prevoza građana koji žele da posjete mjesto stradanja i Vojničko groblje u Bratuncu.

„Dogovoreno je da svi društveni činioci, uključujući i lokalnu samoupravu, kao i nevladine organizacije proistekle iz odbrambeno-otadžbinskog rata organizovano dođu na mjesto srpskog stradanja u Bratunac, 4. jula“, rekao je Dunjić.

Načelnik Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu opštine Zvornik Željko Smiljanić rekao je da će iz Zvornika biti angažovano najmanje deset autobusa za prevoz građana do Bratunca, dodavši da broj angažovanih autobusa može biti i veći ukoliko interesovanje građana bude to zahtijevalo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare