Druženje načelnika i najboljih studenata

0

ZVORNIK – Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović organizovao je druženje za najbolje studente, povodom krsne slave opštine Svete Petke Trnove i poručio im da znanje stečeno tokom školovanja upotrijebe u svojoj sredini.

Stevanović je rekao da je ponosan što se posljednjih godina u svakoj generaciji na novosadskom Elektrotehničkom fakultetu u samom vrhu nalazi student iz Zvornika.

On je naveo da je njegova i želja njegovih saradnika da u okviru slave grada, počev od ove godine, organizuju susrete sa najboljim studentima koji imaju visok prosjek na fakultetima, kao i sa tek upisanim studentima koji su imali izvanredne rezultate na prijemnim ispitima.

Stevanović je napomenuo da Zvornik ima sjajne srednjoškolce, što je potvrdio i posljednji prijemni ispit gdje je na različitim fakultetima nekoliko njih na rang listi zauzelo prvo ili neko od prvih pet mjesta.

On je istakao da lokalna zajednica, osim toga što stipendira studente, želi i da pokaže kako i na ovakav način misli na njih.

„Od njih sutra očekujemo da se vrate i znanje upotrijebe u svojoj sredini, a oni koje put odnese bilo gdje u svijetu, da nikada ne zaborave odakle su potekli i da se sa novim idejama i projektima jave svom gradu i doprinesu njegovom razvoju“, poručio je Stevanović.

Druženje načelnika opštine i studenata organizovano je u kafe-baru „Infiniti“, gdje im je načelnik poželio da i u nastavku školovanja budu uspješni i nižu dobre studentske i životne rezultate.

Studenti su napomenuli da je lokalna zajednica i ranije pokazala da cijeni rad i da zna da nagradi dobre osnovce, srednjoškolce i studente, te da saradnja treba da se proširuje.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare