Drugo polugodište počelo bez problema – učionice tople

0

SOKOLAC – Nastava u drugom polugodištu za 900 učenika osnovne škole i 400 srednjoškolaca na Sokocu počela je jutros na vrijeme i bez problema, iako su u ovom području u proteklih dvadesetak dana bile jače snježne padavine i niska temperatura vazduha.
Direktor Osnovne škole “Sokolac” Divna Janković rekla je Srni da su učionice tople, a prva faza zamjene stolarije sa unutrašnje strane u potpunosti je završena u okviru projekta “Zeleni ekonomski razvoj”.

Jankovićeva je istakla da je nastava u drugom polugodištu počela i u dva područna odjeljenja ove škole na Ravnoj Romaniji i u Knežini.

Realizacija programa utopljavanja škole počela je u prvoj sedmici decembra, a druga faza utopljavanja objekta biće nastavljena čim to vremenski uslovi omoguće.

Nastava je na vrijeme počela i u sokolačkom Srednjoškolskom centru “Vasilije Ostroški” koju pohađa 400 učenika – 340 u školi na Sokocu i 59 učenika u područnoj školi na Han Pijesku.

Iz Autobuske stanice “Autoherc” na Sokocu rekli su Srni da su autobusi stigli bez kašnjenja na sve linije za prevoz učenika.

U osnovnim školama u Republici Srpskoj nastava u drugom polugodištu biće završena najkasnije do 22. juna, a u srednjim do 14. juna.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments