Drugi međunarodni moto skup u Palama

0

Na terenima Studentskog centra „Koran“ u organizaciji Moto kluba „Long Riders“ Pale od 3. do 5. juna će biti održan Drugi međunarodni moto skup.

Ove godine se očekuje između 300 i 400 učesnika iz svih dijelova bivše Jugoslavije i Bugarske.

Svečano otvaranje je predviđeno u petak 3. juna u 12.00 časova kada će kamp biti otvoren. Prvi dan goste će zabavljti rok-grupa „Šetač“ Pale i „Pankreas“ iz Nikšića.

U subotu 4. juna za goste je obezbijeđen izlet u Ski centar „Ravna planina“ i druženje u restoranu „Gondola“.

Nakon toga, uslijediće defile ulicama Pala i povratak u kamp na bajkerski ručak. Popodnevni sati namijenjeni su za druženje bajkera i bajkerske igre poput „spore vožnje“, „povlačenje kanapa“, „bacanje gume u dalj“ i takmičenje u ispijanju piva. Za najstarijeg i najlakšeg bajkera, obezbijeđene su vrijedne nagrade.

S prvim mrakom, kreće svirka, a paljanskoj publici predstaviće se Saša Ćirić, „Supermensi“ iz Šapca i pobjednici „Rata bendova“ bend „Santos brothers“ iz Bačke Palanke.

Za nedjelju 5. jun, predviđen je zajednički doručak i ispraćaj gostiju. Zatvaranje moto-kampa je zakazano u 12.00 časova.

Kao i prethodne godine i ove moto-skup ima humanitarni karakter, jer će dio prihoda biti uručen Udruženju „Sunce“. Cijena ulaznice za goste je 2 KM, a za učesnike sa motorom 5 KM.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare